Auktionsbetingelser


Det annonceres på NORTHSEALIVING’s Facebookside, i nyhedsbrev og direkte mail til de som har ønsket at få besked, hvornår auktionen finder sted.
På Facebook-siden https://www.facebook.com/pages/North-Sea-Living/279833095413550?ref=hl informeres om kassernes aktuelle indhold, startpris og mindstepris. Startprisen svarer til den pris du skal give hvis du køber varen hos en fiskehandler.

Hver halve time falder prisen med 25 kr. pr kasse, og dette informeres der ligeledes om på Facebook.

Hvor længe tør DU vente?

Afgivelse af bud

Når du ønsker at afgive et bud gør du ét af følgende:

• Skriver en besked på Facebook, at du ønsker at købe en Fiskekasse til den aktuelle pris.
• Sender en mail til info@northsealiving.dk og meddeler at du ønsker at købe til den aktuelle pris.

Når din handel er godkendt/bekræftet på Facebook, eller pr. mail, sender du enten en privat besked på Facebook eller en mail til info@northsealiving.dk med leveringsadressen, og du vil så modtage besked med betalingsoplysninger.

Ved auktionen gælder først til mølle-princippet. Dvs. at det er tidspunktet for modtagelse af buddet der er afgørende for hvem der vinder auktionen, hvis der skulle være for lidt kasser til rådighed.

Betaling

Prisen er ekskl. leveringsomkostninger, som udgør 95,00 kr. pr. kasse.
Ved endt auktion modtager du en mail med oplysninger om betaling.
Betalingen overføres til NORTHSEALIVING’s konto 9595 5363932659 så de er os i hænde senest 2 hverdage efter auktionens afholdelse.

Leveringsbetingelser

Kasserne bliver afsendt med Post Danmark fra Thyborøn onsdag, og bliver afleveret på din adresse dagen efter. Hvis du har flexordning med Post Danmark vil kassen blive afleveret det aftalte sted, ellers placeret ved hoveddøren. Er der særlige forhold vedrørende levering, bedes du oplyse dette.

Der er ingen reklamationsret ved køb af fødevarer på internettet ifølge dansk lovgivning.
Men skulle der mod forventning være en berettiget reklamation, er vi naturligvis indstillet på at løse dette problem.

Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at kontakte os på info@northsealiving.dk ellrt ringe på tlf. 9690 8809.