Blå Flag Center


NORTHSEALIVING Blå Flag Center i Thyborøn.

Der er 14  Blå Flag Centre  rundt omkring i hele Danmark, hvor du sommeren igennem kan få gode oplevelser ved vandet samt lære om og få større forståelse for hav- og kystmiljøet.

På NORTHSEALIVING Blå Flag Center bliver der hele sommeren gennemført guidede ture rundt i og omkring Thyborøn. Guiderne er lokale ildsjæle, som ikke bare er specialister i turens emne, men også kender rigtig meget til livet i Thyborøn og byens historie, så du har mulighed for en rigtig god lokal snak med dem.

Nyhed i 2013

Det er nu muligt at låne udstyr til en spændende opdagelsesrejse i Thyborøn. Du kan fx låne udstyr til en fisketur, friluftsudstyr, feltudstyr og en GPS. Se mere om udstyrspakkerne her

Du finder NORTHSEALIVING Blå Flag Center

Kystcentret Thyborøn, Kystcentervej 3, Thyborøn

Åbningstiderne følger Kystcentrets 
 

Hold øje med siden, så snart sommerens program er klar, kan du finde det her.

Scan og download din gratis Blå Flag App

Du kan downloade din helt egen blå flag App til din smartphone, nu både iPhone og android, så du let kan finde vej til Blå Flag strande, -centre og -havne.

Applikationen indeholder rutevejledning til mere end 300 Blå Flag strande,
havne og aktivitetscentre og deres faciliteter. Du kan se hvilke strande som har kystlivredning og sågar er vejrudsigten at finde på App'en.
Få adgang til en spændende oversigt over alle Blå Flag aktiviteter på de
danske strande og havne sommeren over; der er alt lige fra krabbevæddeløb og klap-en-fisk for børn til livredningsdemonstration og mulighed for at se hvad dykkere finder på bunden
af havnen.

På de 14 Blå Flag Centre har de endnu flere tilbud, også til dig som
bare vil låne grej til at udforske livet i vandet!

Få over 300 spændende aktiviteter direkte på din mobil!