Denmark


Velkommen til NORTHSEALIVING

NORTHSEALIVING i Thyborøn er et erhvervs- og oplevelseskoncept, der sætter alle sanser i spil og igennem sjov, leg, læring og oplevelser giver et indblik i livet ved Nordsøen.
 
Konceptet tager udgangspunkt i det, der allerede eksisterer. Området rummer såvel selvstændige erhvervsdrivende, formidlende enheder samt specifikke oplevelsestilbud. Thyborøn har et levende havnemiljø med både konsum-, industri-, turist og lystbådehavn.
 
Kombineret med udsigten over de store vidder og med højt til loftet kan Thyborøn tilbyde en rekreativ og rå kvalitet, der ikke er til at få mange steder.
 
NORTHSEALIVING binder havneområdet sammen med naturrummet og er inddelt i tre konceptområder: Food, Diving og Experience. Allerede i dag er der et hav af oplevelser i og omkring Thyborøn.
 
Når visionerne i NORTHSEALIVING er realiseret vil området bl.a. rumme en kystlegeplads, hvor børn og barnlige sjæle kan lære og lege, en madgade, hvor besøgende kan lære om og smage på nye madprodukter fra havet, og det bliver muligt at tage en dykkertur under trygge forhold i det nye dykkercenter eller omkring et skibsvrag ude på dybt vand.