EXPERIENCE


Vi udfordrer kræfterne med Thyborøns barske vilkår og historier. Mærk tyngden af en vandfyldt uldtrøje og vægten af redningsbådens årer. Sigt gennem stormen med saltstik i øjnene så redningslinen rammer det strandede skib, eller tag en tur i redningsstolen. Udforsk bunkerne fra 2. verdenskrig. Et mægtigt forsvarsværk undermineret af en skildpadde, der skrev spionhistorie i Thyborøn.
 
Med vind, vejr, sand og vand kan det opleves hvordan Thyborøns landskab er i evig forandring – og hvorfor vi har lært at beskytte kysten. Thyborøns sandstrande og glitrende bølger indbyder til leg og tumlen. Nordsøkysten er en herlig legeplads. Men havet kræver respekt.
NORTHSEALIVING er en vifte af oplevelser, der bare venter på at blive foldet ud.
 
Her er noget for enhver smag og for alle aldre. Her kan du lege med naturens elementer og gå på opdagelse i fortidens landvindinger. 
I menuen til ventre kan du få et lille indblik i de mange oplevelser, der venter dig i NORTHSEALIVING. Du kan også klikke dig ind og se hvad Lemvig - Thyborøn Turistinformation har af spændende tilbud og aktiviteter.
Hent Adobe Flash player
Stemningsbilleder fra Thyborøn