Fangst og fangstredskaber


Bliv udfordret både fysisk og mentalt.

Med dette tema om fangst og fangstredskaber garanterer vi at du bliver udfordret og får skubbet til din comfort zone.

Programmet strækker sig over 2 dage

Vi sørger for fuld forplejning og overnatning, support fra virksomheder, fiskeskipper, teaterinstruktør, kokke, dykker samt leje af skib og diverse udstyr.

Med temaet ”Fangst og fangstredskaber” tager vi et godt greb om nogle af vores urinstinkter, i forhold til det at skaffe føde. Den ene dag tager vi på havet med fiskestang og den anden dag vil vi med harpun søge under vandoverfladen.

Med hjælp fra forskellige Thyborøn virksomheder vil I blive udfordret både til lands, til vands og under vand.

Fiskeri og stemmeudfordringer

Vores erfarne teaterinstruktør vil undervejs i de to dage lære jer at arbejde med jeres stemme. Nye erkendelser opstår og grænser flyttes når der sættes fokus på åndedrættet og når vi med stemmen udfordrer havet både på vandet og under vandet.

Når I har lært at bøde et garn, tager en erfaren skipper jer med til havs og under kyndig vejledning og med fiskestænger udfordrer I havets elementer. Selv om I har fuld forplejning med ombord, kommer I naturligvis ikke tilbage, før aftensmaden er hevet indenbords. Uden at skræmme fiskene bort, vil I også på vandet arbejde med stemmens enorme kraft.

Trætte og fyldt med indtryk slutter dag 1 sammen med en af vores kokke, som har gjort grillen klar og hjælper jer med at tilberede fangsten og lave tilbehøret. Skulle der være en enkelt af jer, der mener at have set fisk nok i løbet af dagen, sørger vores kok for noget variation.

I overnatter på byens bedste hotel, med udsigt over havnen.

Harpunjagt

På dag 2 står I tidligt op og oplever en havn vågne. Dag 2 rummer ligeså mange udfordringer som dag 1. Sammen med en erfaren dykker vil I bruge formiddagen på at snorkeldykke og harpunere fisk. Afhængigt af vejret vil I være enten ved høfderne ved Vesterhavet eller i indsejlingen til Limfjorden.
Alle arrangementer arrangeres udfra individuelle ønsker og ideer. Ovennævnte er ment som inspiration til hvordan det eventuelt kan se ud.
 
Skal vi hjælpe med program og indhold til netop dit arrangement i Thyborøn, så kontakt NORTHSEALIVING på tlf. 9690 8809 eller mail.