|
|
Bland mel, salt og peber. Vend hesterejerne i blandingen og steg dem i meget varm olie (raps) til de tager lidt farve. Steg ikke for mange ad gangen, så bliver de ikke sprøde. Rejerne serveres med hjemmerørt mayonnaise med hvidløg og lidt chilipeber. En lille sjat sød fransk sennep gør også godt.
Super nemt og lækkert.
|
1 spsk. smør el. olie 1-2 dl tør hvidvin 1 dl piskefløde 1/2 selleri 1 porre i tynde ringe 2 spsk. persille 2 gulerødder 2-3 skalotteløg el. løg 1 1/2 kg blåmuslinger 1-2 fed hvidløg
Skræl urterne og skær dem i stykker på ca. 1 x 1cm. Pil løg og hvidløg og snit dem fint.
Kom urter og løg i en gryde med fedtstof og sauter dem ved middelvarme i et par minutter.
Skru op for varmen, tilsæt rensede muslinger og hvidvin og læg låg på.
Damp muslingerne i ca. 5 min. til muslingerne har åbnet sig. Lad dem trække et par minutter før servering og kassér de muslinger, som ikke har åbnet sig. Vend den hakkede persille i, og server med godt brød til at dyppe i væden.
|
Gør dagens daglige dosis af fiskeolie til en lækker oplevelse.
Lav din egen lækre fiskesmoothie - selv børnene vil nyde den!
|
Til én portion, svarende til en almindelig blender
400 g. frossen eller frisk frugt
juice - appelsin eller æble
Youghurt - med smag eller naturel
5 spsk. fiskeolie
Prøv dig lidt frem til netop den sammensætning der passer dig bedst.
|
En lille lækker dessert tapas.
|
Chokoladeskaller af mørk chokolade 100 g mørk chokolade 2 dl. Piskefløde
Fløde bringes til kogepunktet og chokoladen smeltes heri. Afkøles og piskes til flødeskum. Smages til med chili Cavi-art. Cremen fyldes i chokoladeskaller - det er lettest med en sprøjtepose - pynt med Chili Cavi-art.
|
|
|
|
|