Fisketure


Fisketure fra Thyborøn er blevet et tilløbsstykke. Med den perfekte beliggenhed tillader vejret altid at sejle ud fra Thyborøn. Viser havet sig fra sin barske side er Limfjorden et blidt alternativ. 
 
 
Fiskerkutterne M/S Bodil og Muddi tilbyder alle former for fisketure og sejladser.
Vragture, makrel-, torske- og dykkerture, sælsafari - og til de særligt oplevelseslystne er der endda ture på jagt efter grønlandshajer i Norge
 
Se mere om fisketurene på Emma-Line.dk hvor du også finder kalender over de aktuelle ture.
 
 
Kontakt skipper Per Jensen på tlf. 97832766 og bestil en spændende tur på havet.
 
TV MidtVest har lavet en udsendelsesrække med navnet Fangstgaranti. To af udsendelserne er optaget på skipper Per Jensens kutter M/S Bodil.

Fangsgranti 2 : Torsk

TV MidtVest var med på havet med kutteren M/S Bodil. Målet var at fange 5 forskellige arter, og allerede på første vrag var der fuldt hus.
 
Per Jensen er en rutineret skipper, der ved præcis hvor fiskene gemmer sig, så han sejler fra vrag til vrag langt ude på Nordsøen. Det er torsk der jagtes, men chancerne for både havkat, sej. lubbe og lange er store.
Allerede ved første vrag er der fuldt hus - en af hver af de fem arter.
Udover dagens jagt på fem fiskearter kan du i udsendelsen se hjemmevideoen fra den dag, da skipper Per Jensen fangede verdens næststørste fisk, der nogensinde er blevet fanget på stang - en haj på 880 kg.
 
 

Fangstgaranti 9: Kulmuler på havet

I den anden udsendelse inviterer skipper Per Jensen på kulmuletur med fangstgaranti. Kulmulen er en sky fiske, man ikke bare fanger som bifangst på en torsketur. Det kræver målrettet fiskeri og stort kendskab til havet. Skipper Per Jensen har gjort det til sit speciale at spore kulmulen og få den på krogen.  Derfor er forventninger tårnhøje, da kutteren fuld af rutinerede havfiskere tager afsted. Og for de fleste lykkes det at få deres livs første kulmule på krogen.