Lejrskole


Her er ingen tivoli, kunstmuseer, slotte eller pulserende storbyliv, men vi har vores eget muslingeslot i sneglehuset, gode attraktioner som man bliver klogere af at besøge i Kystcentret og Jyllandsakvariet og en helt fantastisk natur hvor I kan prøve kræfter med vind og vejr.
 
På lejrskole i Thyborøn kan I med et slag dække mange fag, samtidig med at I kan få en uforglemmelig oplevelse i et af Danmarks dejligste områder.
NORTHSEALIVING hjælper med planlægningen så langt et stykke af vejen som I har lyst til.

Indhold

På et lejrskoleophold i Thyborøn kan I arbejde med følgende emner:

Hjemkundskab. I kan få undervisning i at lave mad med fisk. Vi leverer de bedste råvarer, og finder oplægsholdere, der vil vise jer hvordan man renser, fileterer og tilbereder fisk - også nogle af de arter, som børn i Thyborøn kender, men som kun et fåtal af andre danske børn har smagt.

Natur og teknik. Nordsøens grådige bølger bed hul til Limfjorden for bare 150 år siden og åbnede mulighed for etablering af by og havn i Thyborøn. I kan lære om havets kræfter og hvad vi gør for at sikre vores kyster. I kan gå tur langs stranden og lagunesøen og finde kystens flora og fauna sammen med en medarbejder fra Kystcentret, hvor i også kan se firben, frøer og slanger i vores nye terrarium, eller I kan fange muslinger i Nissum Bredning imens I kigger på den lokale vindmøllepark.

Erhverv og produktion. I kan komme på virksomhedsbesøg på en af Thyborøns virksomheder, I kan besøge en fiskekutter og høre om livet som fisker eller I kan overvære en moderne fiskeauktion. Hvis altså I står tidligt nok op...

Svømning. I kan låne skolens svømmehal til svømmeundervisning - og på den måde give jeres børn koncentreret svømmeundervisning selv om I ikke har daglig adgang til svømmehal. I skal selv stille med underviser og livredder.

Historie. Udforsk bunkerne fra 2. verdenskrig. Et mægtigt forsvarsværk undermineret af en skildpadde, der skrev spionhistorie i Thyborøn. Eller hør om nogle af de mange forlis udfor vestkysten hvor vragene ligger på række og fortæller hver deres makabre historie fra hver deres tid. Det er ikke en tilfældighed at det danske redningsvæsen har sit udspring på Harboøre Tange, så dén spændende del af Danmarkshistorien kan også opleves her.

Projektarbejde. Vil I lære at arbejde projektorienteret, er der altid mange spændende og realistiske projekter i Thyborøn, der kan være case for jer, og vi finder gerne projektledere, der kan fortælle hvordan man navigerer i projektverdenen.

Booking

Skal jeres næste tur gå til Thyborøn, så kontakt NORTHSEALIVING
Hent Adobe Flash player
Lejrskole