Mødefaciliteter


Mødelokalerne kan ligge flere forskellige steder i Thyborøn, og vi finder selvfølgelig det, der passer bedst til jeres møde. NORTHSEALIVING kan booke mødelokaler hos byens virksomheder, i byens restauranter eller på overnatningsstederne. Vi sørger selvfølgelig for, der er det AV-udstyr tilstede som jeres møde kræver.

Kystcentret Thyborøn

Kystcentret har en række lokaler med plads til alt fra 8 - 120 deltagere. Hold fx jeres næste møde i det grønne glasbur, i biografen eller prøv noget helt anderledes - og hold møde i en bunker. På Kystcentret er der udsigt til kanalen, klitterne og resten af NORTHSEALIVING. Workshops kan evt. holdes i selve udstillingen, hvor sanserne pirres, og der er rig mulighed for at gøre tingene lidt anderledes. Kystcentret er åben for turister store dele af året, så stedet summer af liv - og til tider også lidt forstyrrende støj.

Lukaf

Lukaf har et lyst mødelokale med god plads til 54 gæster. Lokalet er udstyret med HD projektor, lydanlæg og digitalt dokumentkamera. Der er gratis internetadgang. I huset er der hyggekroge med sofaer, hvor I kan lave fx workshops, gruppearbejde mv. Der er desuden et stort køkken i huset. Når I holder jeres arrangement på Lukaf, har I hele huset for jer selv.

Kabyssen

Kabyssen er det rigtige sted for jer, hvis jeres arrangement indebærer fysisk aktivitet, for Kabyssen har en stor sal. Her kan der dækkes op til 110 spisende gæster eller 150 i foredragsopstilling. Der er ligeledes en spisestue og to dagligstuer i kabyssen, hvor I kan holde mindre møder eller workshops. Hvis I holder jeres arrangement i Kabyssen har I hele huset for jer selv.

Thyborøn Fiskeauktionscenter

På Thyborøn Fiskeauktionscenter kan du holde dit forretningsmøde med den flotteste udsigt over havnen og kanalen. I mødelokalet er der plads til 12 personer, med mulighed for at koble sig på videokonference. Uden for mødelokalet kan vi dække op til 45 personer til spisning, foredrag eller lign.
Hent Adobe Flash player
Møde- og konferencefaciliteter