Møder og konferencer


Endagsarrangementer

Trænger I til at komme ud af huset og væk fra det sædvanlige mødelokale. Så læg jeres næste arrangement i Thyborøn omgivet af vandet, med højt til loftet og mulighed for at få andre input end dem I plejer. Og her kan I - som et kærkomment afbræk i programmet - gå en tur langs havet eller tage ned på havnen og få en god portion frisk luft.
Her er forskellige mødefaciliteter til både de små møder og møder med mange deltagere.

Konferencer

I Thyborøn kommer din konference ikke til at foregå i et stort og traditionelt konferencecenter, hvor receptionen er døgnåben, alle værelser er ens og man ikke har brug for at forlade centret før konferencen er slut. I Thyborøn kan I få en konference i afslappede og autentiske omgivelser, hvor I bor godt og privat i jeres helt egne huse med 10-25 værelser i hver. Husene ligger forskellige steder i byen. I vil i løbet af konferencen have brug for at gå rundt i byen, hvor I vil have rig lejlighed til at opleve byens liv. Maden kan I indtage der hvor aktiviteterne foregår, eller I kan gå over til en af de nærliggende restauranter og få dejlig fisk eller andet.
 
I NORTHSEALIVING kan vi hjælpe jer med at planlægge program og finde facilitatorer til at lede jer igennem konferencens program og workshops. Hvis I ønsker det, kan vi selvfølgelig også tage os af alt det praktiske som tilmeldinger, deltagerlister, navneskilte og registrering. Vi arrangerer ikke større konferencer i juli og august, da byen i disse måneder har mange badegæster og turister og derfor ikke egner sig til konferencebesøg.

Aktiviteter og indhold

Transport til Thyborøn

Vi arrangerer også gerne jeres transport til og fra Thyborøn. I kan fx blive hentet i Karup Lufthavn, på en banegård eller i jeres virksomhed. I kan også vælge at komme med VLTJ til Thyborøn, så er vi selvfølgelig klar til at til at tage imod jer på stationen.       

Booking

Skal jeres næste tur gå til Thyborøn, så kontakt NORTHSEALIVING
Hent Adobe Flash player
Møde- og konferencefaciliteter