Overnatning


I Thyborøn er der mange forskellige overnatningsmuligheder til både små og store grupper, firmaer eller skoler på tur, familien på ferie eller parret på weekendtur.

Seaside

Seaside Hotel & Ferielejligheder ligger ikke langt fra havet og havnen, som den pragtfulde udsigt fra værelser og lejligheder også vidner om. Hotellet har i mange år været drevet og kendt som Thyborøn Sømandshjem, men fremstår i dag, efter omfattende renovering, som et utroligt flot hotel både indvendig og udvendig. Her kan du leje dobbeltværelser eller lejligheder med op til 6 sovepladser. Lejlighederne har hver to dobbeltværelser, en sofa i stuen og en hems.  
 
Pris pr. døgn i dobbeltværelse inkl. morgenmad fra 999,-
Pris pr døgn i enkeltværelse inkl. morgenmad fra 699,-
Pris pr. lejlighed inkl. morgenmad og linned (6. pers.) fra 1.745,-
 
For yderligere oplysninger og booking, kontakt Seaside Hotel, Thyborøn
 

Thyborøn Hotel

Smukt beliggende i hjertet af Thyborøn finder du byens Hotel. Thyborøn Hotel ligger blot et stenkast fra det brusende vesterhav og indenfor gå-afstand til byens mange seværdigheder.

Alle lejligheder er nyrenoverede og indeholder køkken med køleskab, vaskemaskine, tørretumbler og bad. 

Priser på overnatning

 

Dobbelt værelse fra

595,-

Familieværelse 4 pers.

898,-

Ekstra opredning

150,-

Lejlighed 2-4 pers.

895,-

Hostel 1-4 pers. værelser/rooms med bad på gangen fra

180,-

Lejlighed pr. uge fra

2800,-

Morgenmad kl. 7.30 - 9.30

 

Hverdag

75,-

Weekend brunch

100,-

Madpakke

50,-

Aftensmad kl, 17.00 - 19.00 Dagens middag

65,-

For yderligere oplysninger og booking, kontakt Thyborøn Hotel 

Lukaf

Det 1.524 m2 store hus er et fantastisk sted for en familieferie, konference eller et firmaarrangement i den mere luksuriøse ende af skalaen i Thyborøn. Her er god plads til at boltre sig på, og de veludstyrede aktivitets- og wellnessafdelinger gør opholdet til noget ganske særligt. Lukaf har i alt 22 store, moderne dobbeltværelser, som alle er udstyrede med køleskab, TV, fri Internet og naturligvis privat bad. Bygningen er nyistandsat fra køl til mastetop og fremstår lys og indbydende. Når I lejer Lukaf til jeres arrangement, har I hele huset for jer selv.
 
Pris for leje af Lukaf inkl. slutrengøring:

Pris pr. døgn for leje af hele huset fra

6.900,- + forbrug og sengelinned

Pris pr. weekend for leje af hele huset fra

9.200,- + forbrug og sengelinned

Pris pr. uge fra

21.000 + forbrug og sengelinned

 
For yderligere oplysninger og booking se mere her
 

Kabyssen

Kabyssen er en gammel skole, der er indrettet med storkøkken, spisesal og en stor stue. Der findes i alt 17 pæne dobbeltværelser med bad på gangen, hvoraf det ene er handicapvenligt indrettet. Huset har en stor gymnastiksal, hvor der er mulighed for boldspil, bordtennis, hockey mm. I salen kan der dækkes op til fest for op til 110 personer. Kabyssen er velegnet til lejrskole, familieferie eller firmaarrangementer, hvor I har brug for god indendørs plads.
 
Pris for leje af hele huset ekskl. slutrengøring: 
Pris pr. weekend for leje af hele huset fra 6.200 + forbrug og sengelinned
Pris pr. uge fra 10.210,- + forbrug og sengelinned
 
For yderligere oplysninger og booking, kontakt Thyborøn Camping, Hotel & Hytteby

Campingpladsen

Thyborøn Camping Hotel & Hytteby er en lille, hyggelig nyrenoveret campingplads, helt tæt på Vesterhavet. Pladsen har alt, som aktive børnefamilier sætter pris på. Og så finder du den barske og skønne vestjyske natur lige uden for døren.

I 2007 fik Thyborøn Camping Hotel & Hytteby ny ejerkreds, som med lejrchef Lars Byskov i spidsen, vil gøre alt for, at jeres ferie bliver perfekt. Det er lettest for jer at booke overnatning på campingpladsen direkte hos Thyborøn Camping.

Campinghotellet

I tilknytning til Campingpladsen finder du syv værelser med plads fra 2-4 personer. Værelserne har bad på gangen, og der er rådighed over et lille tekøkken samt et fællesrum. Hotellets værelser er gode hvis I er en mindre gruppe, hvor man gerne sover sammen flere i samme værelse, men værelserne lejes selvfølgelig også ud som enkeltværelser for 400 kr pr nat. 
Pris pr døgn pr. dobbeltværelse 500,-
Pris pr døgn pr. enkeltværelse 400,-
Ved leje i 7 dage ydes 10% rabat på ovenstående 
Hvis I bor mere end to i værelserne er der et tillæg på 120,- kr. pr ekstra person pr dag.

Campinghytter

Thyborøn Campings 26 nye luksushytter er fuldt udstyrede til 6 personer. Der er bad og toilet, to soveværelser med dobbeltsenge + hems til to personer, fladskærms TV, trådløst Internet, køkken med combiovn, kaffemaskine, køleskab med frys samt alt i service og gryder mv. Den overdækkede  terrasse har havemøbler.  Alle hytterne er isolerede, og opvarmede, så man kan bo i dem, selvom elementerne raser udenfor. To af hytterne er kørestolsvenlige, og egner sig derfor kun til 4 personer.
Udover luksushytterne er der også en lille hytte til 2 personer og en stor hytte til 4-5 personer.

I fælleshytten er der plads til 60 personer. Perfekt til familietræf eller større grupper, hvor man ønsker at spise eller feste sammen. Hytten er selvfølgelig udstyret med al service til 60 personer, samt et godt rummeligt køkken.
 
Prisliste for leje af hytter på Thyborøn Camping Hotel & Hytteby
 
Fælles for alle hyttetyper gælder følgende: Lejer sørger for slutrengøring af hytte, ellers beregnes kr. 250,- Obligatorisk rengøring efter 3 dages ophold kr. 250,-eller ved medbring af hund. Elforbrug pr. Kw kr. 2,85 Leje af sengelinned, pr. sæt kr. 75,-
For yderligere oplysninger og booking, kontakt Thyborøn Camping Hotel og Hytteby
Hent Adobe Flash player
Overnatningsmuligheder i Thyborøn