Redningsaktioner


Temaet om Redningsvæsnet vil bringe dig helt ind under huden på Thyborøn og det fundament som Thyborøn er bygget på.

Programmet strækker sig over 2 dage.

Vi sørger for fuld forplejning og overnatning, support fra virksomheder, redningsfolk, guide, besøg på Kystcentret, ravsafari samt diverse udstyr.

Med temaet ”Redningsaktioner” føres I ind i en verden af storme, forlis og historier om heltemod. Hele redningsvæsnets historie udspringer fra Thyborøn, og I vil få denne verden ind under huden.

Med hjælp fra forskellige virksomheder i Thyborøn og en erfaren kystguide vil I blive udfordret, involveret og få viden både til lands og til vands.

Havets kræfter

Den første dag sætter vi fokus på kysten, havets kræfter og kystbeskyttelse. En af vores dygtigste guider tager jer med ned langs kysten og giver jer indsigt og viden.

I starter med et besøg på Kystcentret, hvor I udfordres med sand, vand og forstand. Her vil I blive ”klædt godt på” til den efterfølgende guidede vandring langs kysten. I vil undervejs på vandringen spise en god frokost.

Redningsvæsnet - afprøv dit mod

I slutter vandringen ved redningsstationen i Thyborøn, hvor vi sætter redningsvæsnet i centrum. I kommer i redningsbådene og får indsigt i hvilket mod det krævede og stadig kræver, at være havets redningsmænd. I udfordrer jer selv og hinanden og for dem med mest energi, vil der være en tur i havnebassinet.

Dagen slutter med en lækker middag, hvor fisk og skaldyr er i højsædet.

I overnatter på byens bedste hotel, med udsigt over havnen.

Ravsafari

I står tidligt op på dag 2 og oplever en havn vågne. Selv om I ”kun” skal være hos os halvdelen af dagen, rummer dag 2 en helt speciel oplevelse.

Når morgenmaden er vel indtaget tager I på Jyllandsakvariet og bliver klædt på både fysisk og mentalt til at tage på ravsafari.

I vil lære hvorledes ravet opfører sig, og lede efter det både på stranden og med kese i vandet.

Pas på, det er stærkt vanedannende og vil gøre at jeres fremtidige ture til Vesterhavet for evigt vil være forandret.

Opholdet hos os slutter med en lækker frokost på en af vores restauranter i byen.

Alle arrangementer arrangeres udfra individuelle ønsker og ideer. Ovennævnte er ment som inspiration til hvordan det eventuelt kan se ud.

Skal vi hjælpe med program og indhold til netop dit arrangement i Thyborøn, så kontakt NORTHSEALIVING på tlf. 9690 8809 eller mail.