Teambuilding og Innovation


Skal I arbejde med teambuilding, eller skal I have vendt det hele på hovedet og tænke helt nyt, så er Thyborøn et godt udgangspunkt. Her er der højt til loftet og et højt aktivitetsniveau.
 
NORTHSEALIVING hjælper jer med at planlægge det helt rigtige program og finde facilitatorer, der kan styre jer gennem dagen.

Teambuilding

Alle sanser skal i spil når man laver teambuilding, og vi kan føre jer vidt omkring.
Har I fx lyst til:
  • at teamet køber fornødenheder til kurset på hollandsk auktion
  • at spise tørfisk og drikke kaffepunch i solnedgangen
  • at filetere jeres egne rødspætter
  • at vandre 2 km ud i Limfjorden for at finde muslinger og kigge vindmøller
  • at blande jeres egen snaps
Vi kombinerer de forskellige aktiviteter med klassiske teambuildingøvelser og opgaver, så jeres team kommer i den retning, som vi på forhånd har aftalt.

Idégenerering

I NORTHSEALIVING finder vi facilitatorer, der støtter jer i alle innovationsprocessens faser. Til idéudvikling kan I arbejde med jeres egne ideer, eller vi kan finde cases i Thyborøns mange virksomheder, som I kan bruge når I gerne vil øve jer i kreativ idéudvikling.
Vores samarbejdspartnere arbejder ikke med én bestemt metode til idéudvikling, men sammensætter øvelser og aktiviteter afhængig af opgavens karakter.

Visions- eller strategiseminar

Står I på en brændende platform og skal videre i jeres udvikling, kan vi finde facilitatorer eller oplægsholdere, der kan understøtte jeres visions- og strategiproces. De kan enten være med i afholdelsen af selve seminaret eller understøtte en længerevarende proces.

Booking

Skal vi hjælpe med program og indhold til dit arrangement i Thyborøn, så kontakt NORTHSEALIVING på tlf. 9690 8809 eller mail.